A hálás lakberendező, és az én új lakásbelsőm

Végre sikerült annyi pénzt összegyűjtenem, hogy egy profi lakberendezővel felvegyem a kapcsolatot, és egy kicsit kipofozzuk a lakásomat. Már nagyon rég szerettem volna egy kicsit a skandináv stílusjegyeket behozni a lakásomba, és olyanná alakítani, amiben minden nap jól érzem magam. Azon is gondolkodtam persze, hogy a sokat tologatott nagymama szekrényét kidobom, de inkább úgy döntöttem, hogy felújíttatom, mert azt mondják, hogy ezek még igazi értékek.

Ezen felbuzdulva fel is kerestem az egyik sokak által ajánlott lakberendezőt, akinek a referenciái tetszettek a legjobban, és úgy éreztem, hogy az ő stílusa állt a legközelebb az elgondolásaimhoz. Meg is beszéltünk egy időpontot, amelyre pontosan érkezett. Ez számomra már egy plusz pontot jelent. Amikor már nagyban tervezgettük a nappalimat, megszólalt a telefonja, ám nem akarta elővenni, és felvenni. Mondtam neki, hogy nyugodtan vegye fel, biztos fontos. Ekkor kivette a zsebéből, és megmutatta, hogy ő bizony nagyon szívesen felvenné, de szét van törve a kijelző, és így nem működik, csak csörög. Előző este ráült, és azóta ez az állapot áll fenn, még nem volt ideje foglalkozni vele. Mivel velem pár hete történt hasonló, csak én elejtettem, rögtön tudtam ajánlani számára egy céget, akik gyorsan és hatékonyan javítják, vagy ez esetben cserélik a kijelzőt.LG kijelző csere

A telefonkijelzo.hu egy gyors szolgáltatás, mert már aznap, fél órán belül is cserélik a kijelzőt, vagy az üveget. A lakberendezőmnek csak az üvege törött el, a kijelző a törött darabokon keresztül is látszódott, tehát annak nem esett baja. Fel is írta a címüket, mert akkor tőlem egyenesen oda megy, hiszen számára elengedhetetlen, hogy elérhető legyen, illetve, hogy telefonálni tudjon a beszállítókkal vagy az ügyfeleivel.  Néhány nap múlva fel is hívott, hogy megköszönje a segítséget, illetve, hogy elújságolja, hogy már a megjavított telefonjáról beszél. Elmesélte, hogy miután tőlem odament, kevesebb, mint fél óra alatt újra használható lett a készülék, úgyhogy szuper hamar megvolt az LG kijelző csere, és még az ára is teljesen reális volt. Annyira lelkes volt a lakberendezőm, hogy azt ígérte, hogy készül számomra egy kis meglepetéssel a tervekkel és elképzelésekkel kapcsolatban, ugyanis ő sosem felejti el, ha valaki segít neki.

A meglepetés egyik része az volt, hogy elképesztően hamar elkészült a látványtervekkel, és egy komplett listával a beszerezni kívánt darabokkal, viszont a másik része már engem is tényleg lehidalt. Addig kutatott egy bizonyos bútordarab, konkrétan egy retro karfás fotel után, amíg nem talált egyet, amit felújíttatott. El se hittem, hogy lehet még kapni olyat, ugyanis amikor én azt megemlítettem, akkor csak sóhajtott egyet, mert ő már hosszú évek óta nem látott olyat. Ezek után már azt gondoltam, hogy mennyire kapóra jött nekem a lakberendező törött telefonja, mert így jóformán én jártam vele a legjobban. A végén pedig mindenki elégedett volt. A lakberendezőm a megjavított telefonjával, amit már majdnem lecserélt, én pedig az újjá született lakásommal, amiből alig akarok elmenni, mert annyira jól érzem magam benne. Így talán már azt is mondhatom, hogy egy törött telefon mennyire össze tudja hozni az embereket.