Egy szép, igényes lakásban a beszélgetések is derűsebbek

Mióta befejeztük a lakberendezést, és ilyen jól sikerült, egyre több ismerősöm kér tőlem tanácsot, hogy mit honnan vegyen meg. Örülök neki, hogy ilyen jól sikerült összeállítani a designt, hogy még mások is tőlünk kértnek tanácsot.

Ráadásul mióta itt lakunk szinte mindig nálunk vannak a baráti összejövetelek. Egy elég nagy nappalit sikerült kialakítanunk, ahol vígan elférnek a vendégek. Most, hogy itt a jó idő és a kertet is rendbe tettük, vígan lehet majd kint sütögetni és üldögélni.

Szeretem, hogy nálunk ülnek az emberek, mindig szívesen látok minden vendéget. Ilyenkor mindig nagyon jókat beszélgetünk és jobbnál jobb dolgokat tudunk meg egymásról, helyekről, termékekről, szolgáltatásokról. Továbbá mindenféle problémára is megpróbálunk közösen valami megoldást találni. Így találtuk ki például azt is, hogy hogyan rendezzék be Juliék a gyerekszobát, vagy Zoli honnan szerezzen be jó minőségű kutyatápot, illetve legutóbb, hogy a férjem hol kössön tartós bérletet a cégautókra.

Már régóta nagy dilemmába van ezzel kapcsolatban. Több cég oldalát is megnézte, de valahogy mégsem tudott dönteni, mindegyikben talált valami kifogást. Aztán minél jobban húzta az ügyet, annál sürgetőbbé vált a dolog. Már nem csak az alkalmazottak, hanem az ügyfelek is panaszkodtak. Az alkalmazottak azért, mert gyakran lerobbant az autó, így nem tudták rendesen végezni a munkájukat, ebből kifolyólag a kliensek is egyre elégedetlenebbek lettek, hiszen gyakran nem érkeztek meg időben a rendelt termékek. Ezt a problémát pedig minél hamarabb orvosolni kellett.

Végre valamelyik barátja ajánlott neki egy oldalt, ahol olyan szolgáltatásokat talált, amelyek közül már tudott választani, és végre megoldást látott a problémájára. Ezen az oldalon azt is tisztázzák, hogy mi a különbség a hitel, lízing és a tartós bérlet között. Ez leginkább a kamat és az ÁFA tekintetében jelenik meg. De részletesebben még lehet róla információkat olvasni ezen az oldalon. A szolgáltatások menüpontban három olyan csomag található, amivel már a férjem is elégedett volt, és kiválasztotta közülük a középsőt, mivel ez volt a cég számára a legmegfelelőbb, és még anyagilag is benne van abba a pénzügyi keretbe, amit erre a célra szántak. Hamar felvették velük a kapcsolatot. Jelenleg még folyamatban van az ügy, de állítólag elég jól haladnak.

Hogyha ezt sikerül elintézniük, akkor ez végre egy hosszú távú megoldást fog nyújtani a cég számára. Remélhetőleg az autók miatt sem fog kelleni folyamatosan szerelőhöz rohangálni, illetve egy csomó mindent biztosít az adott cég is, többek között a flottakezelést is. Mivel több autóról beszélünk, így ez szinte elengedhetetlen. Nem is értem, hogy eddig miért nem gondolkoztak ebben. De nem kommentálok, mivel nem az én dolgom az ügyvezetés.

Azért remélem, hogy hamar megoldást nyer ez az ügy, és nem kell többet erről beszélni, mivel egy kicsit már én is unom, de hát, ami a párom problémája, az az én problémám is, és végig mellette fogok állni, ahogyan ő is mellettem állt lakberendezés téren.

A lényeg az, hogy imádom, hogy szinte mindig van nálunk valaki. Jó látni, hogy szívesen jönnek hozzánk az emberek, és jól érzik nálunk magukat. Nyílván ezt elsősorban a társaság határozza meg, de az sem egy utolsó szempont, hogy hogy néz ki az a hely, ahová leülünk.