Milyen ékszert válasszak az új estélyi ruhámhoz?

Vettem egy gyönyörű ruhát a jövő heti építészek báljára. Fontos, hogy jól nézzek ki és harmóniában legyen a kinézetem minden apró pici részlete, hiszen csupa olyan ember fog megjelenni ezen a bálon, akik nagyon magas fokú szépérzékkel rendelkeznek. Nem hibázhatok, de túlzásba sem szeretnék esni, azt sem akarom, hogy rám szegeződjön minden tekintet. Egyszerűen csak elegánsan, csinosan belesimulni a környezetbe. A ruha, amit vásároltam, nagyon elegáns. Egyszerű, fekete kisestélyi, de nagyon szép az anyaga és a szabása is kiváló, viszont arra gondoltam, fel kellene dobni valamivel.

ékszershopNa, nem azért, mint ha önállóan nem állná meg a helyét, de azt gondolom, egy szép ékszerrel még csinosabbá tudnám tenni az összképet. Már azt is kitaláltam, hogy mindenképpen svarowski kristályos ékszereket szeretnék, mert a csillogás nagyon kiemelné a ruha anyagát, csak még azt nem döntöttem el, hogy milyen ékszer. Mert gondoltam először egy szép, feltűnő nyakláncra, de a ruha kivágása miatt az nem biztos, hogy passzolna. Aztán eszembe jutott, hogy le3hetne valami lógós fülbevaló és mondjuk egy hozzá illő karkötő, de nem vagyok biztos a dolgomban. És ott van még a szín, amit megint csak nem tudok eldönteni, mert ha sötétet választok, nem biztos, hogy kitűnik, lehet, hogy összeolvad a ruhával, viszont ha túl világos, akkor meg lehet, hogy nagyon elüt majd. Azt gondolná az ember, hogy milyen egyszerű kiválasztani egy ékszert egy már meglévő ruhához, pedig egyáltalán nem az. Vagy is, Lehet, hogy csak nekem nem. Ki tudja?

Felhívtam egy barátnőmet, akinek nagyon jó stílus érzéke van, hogy kikérjem a véleményét. Mivel nagyon jól tudom, hogy vásárlás mániája van, így abban is biztos voltam, hogy tud majd ajánlani olyan helyet is, ahol meg tudom vásárolni a leendő ékszereimet. Egy internetes ékszershop volt a tippje, azt javasolta, nézzek szét náluk. Nagy a választék és szépek az ékszerek, ő már többször rendelt innen és még egyszer sem csalódott a minőségben. Ráadásul az árak is nagyon kedvezőek, így akár azt is megtehetem, hogy megveszek többet, és felpróbálom, melyik passzol a legjobban. Amit meg nem fogok felvenni, az sem veszik kárba, mert ő szívesen megveszi tőlem, vagy ha akarom, felvehetem én egy másik alkalomra. Tetszett nagyon az ötlet, szóve3l fel is mentem az oldalra, és sok szépséget találtam valóban, pont úgy, ahogyan állította. Végül mégis csak a nyaklánc mellett döntöttem, mert találtam olyat, ami szerintem szépen fog passzolni az összképhez. Elvileg holnap meg is érkezik a csomagom, alig várom, hogy élőben is láthassam, amit rendeltem. És azt is, hogy hozzápróbálhassam a ruhámhoz, hogy végre megnyugodhasson a lelkem, hogy mesésen fogok kinézni az estélyen. Szeretnék ismerkedni és jó benyomást kelteni, ehhez pedig elengedhetetlen a csinos kinézet, és az ebből következő önbizalmam. Ezért is fektetek ekkora hangsúlyt arra, hogy minden passzoljon rajtam. Voltam már ilyen eseményen és tudom, hogy milyen fontos ott az összhang mindenkinek. Így én sem lóghatok ki a sorból semmi szín alatt. Hát hiába. Nőnek lenni nehéz feladat, igényes nőnek lenni meg még annál is nehezebb, szóval nagyon összpontosítanunk kell. De a befektetett energia bőven megéri, mikor learathatjuk a végeredmény hozta siker babérjait.