Ragadd meg a lehetőséget, még akkor is, ha csak a hobbid!

Fantasztikus alkalmam nyílt arra, hogy berendezhessek egy motorosboltot!

Átlagemberként egy multinál végzek, igazából nem is tudom milyen munkát, de nem szakadok meg és néha még pozitív visszajelzést is kapok arra, amit csinálok. A fizetésem is elég jó és nem szakadok meg a munkában, maximum félévente egyszer. Nem szívesen váltanék, de tény hogy nem ez az álom melóm, viszont emellett bőven tudok időt fordítani arra, ami igazán érdekel. Lakberendezés és az ehhez kapcsolódó életünkre hatással levő dolgok. Szerintem elég ízléses esztétikai érzékkel rendelkezem és örömöt is lelem, a bútorok és egyéb kreatív jelenségek elhelyezésében egy házban, vagy lakásban. Amikor átjönnek a rokonok, barátok, ismerősök, midig megdicsérik a berendezést és azt is, ahogyan el vannak rendezve a dolgok. Távozásnál pedig mondják, hogy olyan jobb kedvvel mennek el, mert valamiért a szoba feltöltötte őket energiával. Tehát valami hatása csak van az ideálisan elrendezett bútoroknak!

Ezt egy barátom is rendszeresen tapasztalta, ezért megkért, hogy segítsek neki berendezni egy motoros szaküzletet. Szerencsés egy fickó, mert egy elég szép összeget nyert szerencsejátékkal és úgy gondolta, hogy inkább befektet, mint visszaforgassa a játéka, hátha még nagyobb összeg kerekedik belőle. Én csak támogatni tudtam a döntését, hisz én is szerepet játszok a tervében és a tudásom legjobbját fogom nyújtani!

Nem kell teljesen nulláról kezdeni a tervezést. Van egy elképzelése, hogy nagyjából hasonlóan rendezzem be az üzletet, mint azt a túramotoros üzlethálózatot, ami szerintem a legjobb webáruházzal rendelkezik. Az üzleteikkel még nem volt szerencsém, mert nem vagyok nagy motoros, de egy honlapot hamar meglehet nézni, és ha már mobilra is jól van optimalizálva, akkor nálam nyert ügye van. Sok online boltnál az a bajom, hogy nem figyelnek a mobil formátumra, pedig manapság az ember ott éli az életét, nem a számítógépe előtt!

Szóval szívesen elvállaltam a felkínált ajánlatot, ami az egészben a legjobb, hogy elég szép fizetséget kapok érte. Már most látom, hogy lesz vele gond, mert rengeteg terméket akar majd forgalmazni, de az üzlethelyiség nem túl tágas, ezért nem biztos, hogy meg tudom oldani majd, hogy ha betér egy vásárló az elég teret érezzen maga körül. Maximum akkor, ha lesz valami külső raktár, ahonnan majd áthozzák vagy kiviszik a választott terméket. Ennyi erővel internetes motoros boltot is indíthatna, de túl sok és jó vetélytárssal kéne megküzdenie.

Akárhogy is lesz majd, a tudásom legjobbját próbálom nyújtani, ha addig meg nem gondolja magát és véletlen el nem rulettezni a tőke, jelentős részét. Ha, így történik, kicsit szomorú leszek, de legalább tudom, ha túramotorozásra adnám a fejem, van és lesz is egy nagyszerű motorosbolt, ahol bármit beszerezhetek.