Új szenzáció a csináld magad lakberendezésben, nyári gumik közreműködésével

Imádom a lakásom berendezni, átrendezni. Néha kell, mert az ember bele tud süppedni a saját valóságába és egy kis környezeti vérfrissítés mindig jól jön. Mindig szeretek ötletelni, hogyan és miből készítsek új design elemet, mert a nagy lakberendezési áruházakból ilyen lélektelen felruházni kicsiny otthonunk.

Mindig olyan alapanyagokból dolgozok, amik strapabíróak, de valamiért még sem kellenek. Most épp téli gumikból akarok majd foteleket csinálni, mert az egyik autószerelő cimborámnak felgyűlt pár garnitúra és nem tud velük mit kezdeni. Használtan nem árulja őket, mert állítása szerint van egy fantasztikus oldal, ahol mindig remek akciók vannak, és ha valakinek gumi csere kell, akkor berendeli és fel is teszi és csak a munkadíjat számolja fel rá. Remekül megy neki így az üzlet. Mindig dicséri az oldalt és mondja mennyire jó, hogy ha egy hétköznap – péntek kivételével – adja fel a rendelést délig, akkor másnapra már meg is kapja a kívánt árut. Ráadásul a futárszolgálatuk országos lefedettséggel bír, így már az is előfordult, hogy házhoz kellett menni, egy faluba és oda rendelte az alapanyagot, hogy elvégezhesse a munkáját. Jól pörög neki az üzlet és gyűlik a nem használt abroncs, főleg ilyenkor, hogy évszakváltás van és a téli gumi helyére jön a nyári gumik hada.

Ezeket próbálom felhasználni. Mivel a gumi szaga elég erős nem szerencsés beltéren használni, szerintem, ezért kell, kerti ülőalkalmatosságokat tervezek belőlük. Egy garnitúrából pontosan egy pofás kis fotelszerűséget tudok összetákolni. Az ismerőseim nagyon kedvelik, és nagy sikere van a kerti partikon!

Kitudja. Lehetséges, hogy bejön az üzlet és majd én is arról az oldalról rendelek majd abroncsot, hogy fotellé varázsoljam őket. Nem is kéne annyira drágán árulnom a többi design cucchoz képest, ami most piacon van, mert nagyon jó áron tudnám beszerezni abból a gumidiszkontból az abroncsokat. Ez még csak a jövő szele, de mindig szeretek eljátszani az ilyen érdekes gondolatokkal.